Er zijn vele redenen om te beslissen om een drone te gaan kopen. Particulieren kopen vaak één voor het maken van lucht foto’s of puur het vlieg plezier. Graag bespreken we met je de mogelijkheden om een drone met camera aan te schaffen. Het is natuurlijk geweldig om van ver boven je een foto van de omgeving te maken. Niet alleen als je op vakantie bent, maar ook als je in de natuur bent of op vakantie. Er zijn volop mogelijkheden om een mooie foto te maken. Kijk ook naar de opties om een eigen onbemand luchtvaartuig met camera te bezitten. Je zal er geen spijt van krijgen. Het is mooi om te zien welke verschillende opties er zijn om een mooie te kunnen kopen.

Door een onbemand luchtvaartuigje met camera te kopen is het ook mogelijk om je vrienden en familie te verrassen. Het is mooi om te zien welke verschillende opties er zijn. Kijk ook naar de mogelijkheid om ze op een verjaardag te verrassen met een mooie luchtfoto van hun huis, favoriete omgeving of van ze zelf vanuit de lucht. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om met een vliegende camera de show te stelen. Echter welke moet je nu eigenlijk aanschaffen?

Wat is een goede drone met camera?

Graag bespreken we een drietal drones met je welke zeer geschikt zijn om mooie foto’s mee te maken vanuit de lucht. Laten we beginnen met de DJI Phantom 2 vision, dan de Parrot Ar Drone 2.0 en vervolgens de Hubsan X4 V2 – mini.

 DJI Phantom 2 vision

Deze drone is een ware uitblinker als we het over een uitvoering met een camera hebben. Deze vliegt uiterst stabiel en het is eigenlijk voor niemand een probleem om dit bestuurbaar luchtschip te besturen. Zelfs als je nog nooit eerder een bestuurbaar luchtschip bestuurd hebt. Er zit een GPS module bij en ook het Naza M systeem waarmee dit voertuig erg stabiel hangt en je dus ook mooie foto’s kunt maken. Zelfs als het contact even zou wegvallen, blijft de DJI Phantom 2 vistion nog uitstekend in de lucht hangen.
De camera, die bij deze DJI Phantom 2 vistion hoort is veruit excellent te noemen. Het is een camera welke het in een competitie met andere camera’s van andere drones zeer goed zou doen. De camera zou zeer gemakkelijk nummer een worden. Mooie en echt zuivere foto’s vanuit de lucht!

 Parrot Ar Drone 2.0

De tweede versie van deze drone is een stuk verbeterd ten opzichte van de eerste. De eerste was bijvoorbeeld alleen te besturen met een Apple apparaat. Nu is het ook mogelijk om dit bestuurbaar luchtschip met een Android toestel te besturen. Een onbemand luchtvaartuig besturen met een Android apparaat? Dan moet je de Parrot Ar 2 kopen.
De camera is een camera met een 720 p HD uitvoering. Eigenlijk is het beeld niet te vergelijken met de voorgaande camera. Je kunt met je smartphone wel meekijken naar de beelden. Het is erg leuk. Als je een bestuurbaar luchtvaartuigje voor de lol wilt hebben en om plezier mee te beleven dan moet je voor deze gaan.

 Hubsan X4 V2 – mini Drone

De laatste drone welke we graag bespreken is een zeer goede mini drone. Het heeft een camera van 0,3 MP. Het is een uitstekende bestuurbaar vliegtuig om als beginner mee te starten. Ook de prijs is meer dan redelijk te noemen. Het is daarom niet vreemd dat zoveel mensen voor deze  kiezen.

Kies de vlieger welke bij jou past! En geniet er volop van.

april 2019
V Z Z M D W D
« dec    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930